WestRiverLineDance

Westriver Linedance

DansBlogg Post New Entry

Just Dance i Stenungsund

Posted by Bea A on February 22, 2009 at 11:58 AM

Vi (Bea, Inga, Juha och Danne) var i Stenungsund på Stenungsbaden för att delta i ett stort event som Just Dance annordnat. Tre koreografer ifrån England var där för att hålla workshops med oss. Kate Sala, Robbie McGowan Hickie och Rob Fowler.

Vi anlände till Stenungsbaden vid 16.30 på fredags eftermiddagen laddade med gott humör, stora förväntningar,anteckningsblock och fotcremer. Efter att ha checkat in var det bara att vänta på att  dansen skulle starta 18.00. Efter en timmas uppvärmning så var det middag efter det startade dansen igen kl 21.00 Då fick vi se koreograferna dansa upp alla 9 danser som de skulle lära ut. 3 var. Sen var det igång första workshopen fick vi på fredagskvällen av Rob. Sen var det fullt ös på danskvällen till 01.00 Efter en dusch stupade man sedan i säng.

Lördagen: Upp och fixa sig iordning frukost kl 8.00 sedan till rummet  fylla på vattenflaskan. och tillbaka till danslokalen. Dansen startade kl10.00. två workshopsdanser innan lunchen som var 13.00 hanns med. En  dans av Kate och en vals av Robbie. Kl. 14.00 var det dags igen då var fridans varvat med 5 workshops danser. Kl. 19.00 var det avbrott för Middag. Vid det här laget var hjärnan mer eller mindre kokt å fötterna KÄNNS .....Vi stoppet för middag var det en snabb dusch å sen iväg till matsalen för att äta denna gång serverades oxfilé det var hur gott som helst. kl 21 körde vi igång igen, med en  workoshop denna gång var det Kate som lärde ut en 32 stegs dans. Tur att den var en av de lättare för nu var inte hjärnan mottaglig för så mycket mer. sen var det fridans resten av den kvällen mycket att dansa.Många roliga danser att springa jämte på, anteckna( för att komma ihåg när man kommer hem) även denna kväll slutade 01.00 fast vi orkade bara till 00.30. sen somnade man i ren utmattning.

Söndagen: Upp. Frukost kl.08.00 förutom för Danne och Inga som tog sig en liten sovmorgon. Även denna dagen började dansen kl.10.00 och då hade vi repetion på alla danser vi lärt oss, plus fridans. kl. 13.00 var det lunch sedan tack och hejdå till alla Linedance vänner. Många dansare var det 200st som bodde på hotellet och sen tillkom ca50 st som bara var där över lördagen. det var enligt arrangörerna 33 olika klubbar representerade. En mycket rolig, lärorik, svettig weekend som man bara inte vill missa.

Hälsningar Bea, Inga, Juha och Danne 

 

 

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments